Ravensburger Rammepuslespil - Team Awesome i aktion 15 dele

Ravensburger Rammepuslespil - Team Awesome i aktion 15 delePris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341633

EAN: 4005556052196

Ravensburger Rammepuslespil - Team Awesome i aktion 15 dele
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvor hører dette hjørne hjemme? Passer disse puslespilsbrikker sammen?

Rammepuslespil er ideelle for puslespil begyndere fra 3 år på grund af antallet og størrelsen af brikkerne. Puslespilsrammen med konturlinjerne på puslespilsbrikkerne gør det nemmere at sætte dem korrekt ind og fungerer også som en praktisk puslespilsunderlag, selv når du rejser. Stærke papstykker garanterer legetøjets holdbarhed. Ravensburger Frame-puslespil fås med 15 eller 30-48 brikker og farverige motivverdener.

Alt i rammen - alderstilpasset puslespil med base. På en legende og sjov måde træner puslespil børnenes opfattelsesevne, korttidshukommelse og logiske tænkning. Det forbedrer også hånd-øje-koordinationen og tålmodigheden. Puslespil med den rette sværhedsgrad lader børnene vokse med udfordringen, styrker deres selvtillid og er frem for alt meget sjove. I det store udvalg af Ravensburger børnepuslespil med de mest populære motiver, fra 2 til 300 brikker, er der garanteret det rigtige puslespil til ethvert barn.

Sikkerheden af alle de anvendte materialer er bekræftet af et uafhængigt institut. I mere end 100 år har vi udviklet puslespil på den måde, som børn elsker dem: alderssvarende motiver, antal brikker og størrelse.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 14,5 x 0,2 cm
  • 15 puslespilsbrikker
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Rammepuslespil - Team Awesome i aktion 15 dele
5
278 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 238
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 10
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger Rammepuslespil - Team Awesome i aktion 15 dele
Ravensburger Rammepuslespil - Team Awesome i aktion 15 dele
45 kr