Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Ravensburger Puzzle 2x12 - Politi og brandvæsen
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
89 kr
Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318455

EAN: 4005556075744

Ravensburger Puzzle 2x12 - Politi og brandvæsen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er en hest eller en killing, en gravemaskine eller en brandbil - de farverige motiver i Ravensburger 12-delt puslespilssæt vil glæde piger og drenge fra 3 års alderen!

To børnepuslespil giver dobbelt så meget puslespilssjov. Inklusive miniplakater som skabeloner.

Ravensburger tiger Puslespil er fremstillet i fremragende kvalitet med materialer fra bæredygtigt skovbrug. Pædagogisk værdifuldt og med masser af sjov i undervisningen.

Man leder efter brikker, lægger dem sammen og nyder det stadigt voksende billede - puslespil er, når den ene succes følger den næste, og derfor elsker børn at lægge puslespilsbrikkerne sammen igen og igen for at skabe deres yndlingsmotiver.

Men puslespil er mere end bare sjov: Med den rette sværhedsgrad kan de lade børn i alle aldre vokse gennem udfordringerne, øge deres tålmodighed og styrke deres selvtillid.

I det store udvalg af Ravensburger børnepuslespil med de mest populære motiver, fra 2 til 300 brikker, er der garanteret det rigtige puslespil til ethvert barn.

Udvælgelsen af motiver og den høje kvalitet af vores børnepuslespil er meget vigtig for Ravensburger . Derfor er sikkerheden af alle materialer bekræftet af et uafhængigt institut. I mere end 100 år har Ravensburger udviklet puslespil på den måde, som børn elsker dem: alderstilpassede motiver, antal brikker og størrelse.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde): 26 x 18 cm
  • Leveringsomfang: 2 x 12 puslespilsbrikker
  • Alder: Fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Puzzle 2x12 - Politi og brandvæsen
5
63 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 54
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers