Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården

Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården


Variant:
  • Ravensburger Mit første udendørs puslespil - Kære husdyr
  • Ravensburger Mit første udendørs puslespil - Brandvæsen haster ind
  • Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341634

EAN: 4005556052431

Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ravensburger my first outdoor puslespil - De farverige puslespil med populære temaer er et ægte Outdoor produkt! De 12 robuste plastikstykker er holdbare og slidstærke og kan tages med overalt: Uanset om du er ude i parken eller på stranden, på restauranten eller som yndlingslegetøj til dine venner. På grund af deres stabilitet, modstandsdygtighed og store brikker er my first outdoor puslespillene perfekte til små børnehænder fra 2 år.

Første plastikpuslespil til småbørn fra 2 år: De store, robuste plastikstykker giver selv småbørn en følelse af at have opnået noget. Og hvis puslespilsbrikkerne bliver beskidte, kan de nemt vaskes af med vand.

Med det rigtige puslespil til det enkelte udviklingsstadie griber småbørn deres omgivelser på en legende og glad måde og vokser gennem udfordringerne. Samtidig trænes og fremmes finmotorikken og koncentrationen. De alderstilpassede puslespil fra Ravensburger viser billeder fra børnenes verden og stimulerer deres fantasi.

Forresten, hvis de små puslespillere kan lide at udforske alting med munden: Ufarligheden af alle de anvendte materialer er blevet bekræftet af et uafhængigt institut. I mere end 100 år har vi udviklet puslespil på den måde, som børn elsker dem: alderssvarende motiver, antal brikker og størrelse.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 19 x 19 x 4,8 cm
  • 12 puslespilsbrikker
  • Alder: fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården
5
23 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården
Ravensburger Outdoor puslespil Lotta og Max på gården
89 kr