RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL Color
-23%
Variant:
  • Ravensburger ministeps Aqua Doodle XXL
  • RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL Color

Vejl. pris¹
372 kr
Pris
288 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
84 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A021156

EAN: 4005556041824

RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL Color
Regnbuemåtte til at hænge op.

Børn har en naturlig trang til at bevæge sig og kan også godt lide at være aktive med hele kroppen, når de maler. "Aqua Doodle® XXL Color" gør det derfor muligt at male ekspressivt, mens du står! Den ekstra store maleflade kan fastgøres til væggen med løkker. Dette giver børnene mulighed for at udfolde deres kreative energi på en særlig god måde. Du skal blot fylde "Aqua Doodle®-pennen" med vand, og så er du i gang!

Som ved et trylleslag maler børnene på den hvide stofmåtte i magiske regnbuefarver! Efter et par minutter tørrer stregerne og tegningerne forsvinder på magisk vis igen. Nu kan det sjove begynde forfra igen! Med "Aqua Doodle® XXL Color" bruger de små kunstnere al deres kreativitet på den ekstra store malemåtte og træner samtidig deres finmotoriske færdigheder på en legende måde.

Og den store fordel for forældrene er, at takket være den unikke Aqua Doodle®-maleteknik forbliver gulve, vægge, hænder og tøj garanteret rene: Fordi der kun er vand fra hanen i stalden! Der er også mange andre fantastiske produkter fra Aqua Doodle®-sortimentet at opdage!

Produktdetaljer:
  • Legemåtte: 78 x 78 cm
  • Alder: fra 18 måneder
Bemærk
Nyt emballagedesign. Emballagedesignet kan variere!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL Color
4.5
339 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 251
 
4 stjerner
| 75
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL Color
RAVENSBURGER ministeps Aqua Doodle XXL Color
Vejl. pris¹ 372 kr
288 kr