Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Ravensburger mini step ® baliba rattle ball purpur
p.t. udsolgt

Ravensburger mini step ® baliba rattle ball purpur


Variant:
  • Ravensburger mini step ® baliba rattle ball purpur
    p.t. udsolgt
  • Ravensburger mini step ® baliba rattle ball turkis
  • Ravensburger mini trin ® baliba skrælkugle rød

Pris
99 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A272648

EAN: 4005556045563

Ravensburger mini step ® baliba rattle ball purpur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lette, fleksible kugle er et absolut højt lys! Med sin åbne struktur er det super let at forstå: så selv de yngste kan føre ham til munden for at udforske.

Når du tygger, bliver tyggning på den bløde silikone et værdifuldt bid-hjælp. En lang række legemuligheder, såsom trækning, presning eller smidning, giver babyer mulighed for at opdage nye aktiviteter over tid, der fremmer deres motoriske udvikling omfattende og bæredygtigt.

Detaljer:
  • Dimensioner: ca. 10 cm
  • Fleksibel bidende og gribende kugle
  • Fremstillet i højkvalitets silikone
  • Kuglrattler
  • Alder: fra 3 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Vores Topseller