Ravensburger Min have
Vejl. pris¹
134 kr
Pris
127 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341581

EAN: 4005556249763

Ravensburger Min have
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I børnespillet 1x1 Dragons skal børn i alderen 7-10 år snildt gange tal i multiplikationstabellerne for at være de første til at fylde deres egen bingoplade og vinde. At rulle med drageæggene giver spænding og variation. Dette spil er lige så sjovt for begyndere som for professionelle, fordi børn frit kan vælge rækker og øge sværhedsgraden. På denne måde fremmer den en sikker beherskelse af multiplikationstabellerne på en legende måde.

I dette varierede spil, der er baseret på det velkendte bingoprincip, udvider børnene deres matematiske færdigheder ved at multiplicere på en smart måde. De lader drageæggene rulle ind i talhulerne og multiplicerer tallene med de valgte multiplikationstabeller for at dække felterne på deres bingoplade. Børnene leger med mål, som de selv sætter sig, sammen med venner eller søskende. Desuden dækkes relevante emner for grundskolen. Læringsspil, der er rigtig sjove: Dette er mottoet for læringsspilserien fra Ravensburger , som støtter børn i deres udvikling i de mest læringsintensive år. Alle spil er udviklet og testet i henhold til de nyeste videnskabelige og pædagogiske standarder. Læringsmaterialet er pakket ind i spændende historier, og en række forskellige materialer og metoder gør det muligt at lære med alle sanser.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 19,2 cm x 27,5 cm x 5,5 cm
  • Alder: fra 7 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Min have
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger Min have
Ravensburger Min have
Vejl. pris¹ 134 kr
127 kr