Ravensburger Lille får spilledåse
NYHED
Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A349815

EAN: 4005556045631

Ravensburger Lille får spilledåse
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 0 måneder
  • Velkendt følgesvend til aftenens sengeritual
  • Når den trækkes op af den gule stjerne, spiller den blidt sangen "Schlaf, Kindlein, schlaf" ("Sov, lille barn, sov").
  • Båndene gør det nemt at fastgøre den til barnesengen eller at bruge den fleksibelt, når du er ude på farten, f.eks. på barnevognen.
  • Den fluffy spilledåse er også velegnet til at kramme med
  • Musikmekanismen kan fjernes for at blive vasket

Dimensioner og vægt:
  • Mål (længde x bredde x højde): 15,5 x 10,7 x 20,8 cm
  • Vægt: 0,2 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Vores Topsellers

Ravensburger Lille får spilledåse
Ravensburger Lille får spilledåse
186 kr