Ravensburger Labyrinth kortspil
Variant:
  • Ravensburger Junior Labyrint
  • Ravensburger Labyrinth kortspil
  • Ravensburger skurke labyrint
  • Ravensburger Labyrinth Team Edition
  • Ravensburger Asterix labyrint

Pris
56 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341557

EAN: 4005556208494

Ravensburger Labyrinth kortspil
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Labyrinten, som 2 til 6 spillere fra 7 år og opefter skaber ud fra deres firkantede kort, ændrer sig hele tiden! Målet er at forbinde identiske motiver med sammenhængende baner. Hvis det lykkes dig, vinder du det kort, der allerede er i labyrinten. Men vær opmærksom på, at alle de andre kort forbliver tilsluttet. Hvem har samlet flest kort ved slutningen af en spillerunde på 20-30 minutter?

Hver spiller får altid to kort på hånden ved begyndelsen af sin tur. Et af dem kan placeres ved siden af de kort, der allerede ligger på bordet, så der altid skabes nye stier. Hvis det lykkes dig at skabe en sammenhængende sti fra et nyoprettet motiv til et allerede eksisterende motiv, kan du grave skatten op: Kortet i labyrinten kan tages som en præmie. Det er dog en forudsætning, at alle andre labyrintkort forbliver forbundet.
Med en masse held kan selv flere identiske skatte blive forbundet og få vinderkort på én gang! Den skøre labyrint har i mange år været spændende for millioner af mennesker - den kompakte kortversion er et ideelt supplement til klassikeren og passer i enhver lomme.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 18,3 x 11,5 x 3,7 cm
  • Antal spillere: 2 til 6 spillere
  • Alder: fra 7 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Labyrinth kortspil
5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger Labyrinth kortspil
Ravensburger Labyrinth kortspil
56 kr