10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
Ravensburger GraviTrax Color Swap
-15%
Variant:
  • Ravensburger GraviTrax marmor løb - udvidelse action sten Dipper
  • Ravensburger GraviTrax Color Swap
  • Ravensburger GraviTrax PRO karrusel

Vejl. pris¹
104 kr
Pris
88 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341582

EAN: 4005556268153

Ravensburger GraviTrax Color Swap
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børn fra 8 år har endnu flere overraskende byggemuligheder med GraviTrax Color Swap

Color Swap bringer et nyt element af overraskelse til GraviTrax-verdenen. Som ved et trylleslag skifter kuglen farve, når den passerer stenen. Det kan tilberedes på to måder. Enten ved at lade stenen med en kugle i begyndelsen aden , eller ved at bygge den ind i banen i overensstemmelse hermed. Gennem illusionen af farveskiftet giver Color swap en visuel høj grad light . Hvor ofte kan boldenes farve ændres i løbet af et løb?

Med GraviTrax har du frit spil til at bygge sjov. GraviTrax kuglebanesystemet kan udvides i det uendelige, hvilket garanterer ubegrænset bygge- og spilleglæde. Ved frit at designe boldbanerne og udforske kuglernes rulle- og flyveadfærd skærpes forståelsen af naturvidenskab, og tyngdekraften kan opleves på første hånd. STEM-symbolet på vores produkter angiver en kategori af spil, hvor videnskab opleves gennem leg. STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) svarer til det tyske MINT (Mathematics, Informatics, Natural Science, Technology).

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 19 x 19 x 4,8 cm
  • Alder: fra 8 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger GraviTrax Color Swap
5
211 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 172
 
4 stjerner
| 33
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger GraviTrax Color Swap
Ravensburger GraviTrax Color Swap
Vejl. pris¹ 104 kr
88 kr