JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Ravensburger Frame-puslespil - udsigt ind i huset, 30 stykker
-13%
p.t. udsolgt

Ravensburger Frame-puslespil - udsigt ind i huset, 30 stykkerVejl. pris¹
67 kr
Pris
58 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
9 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A234167

EAN: 4005556061549

Ravensburger Frame-puslespil - udsigt ind i huset, 30 stykker
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alt i rammen!
Alder-passende puslespil sjovt med underlag. Hvor hører dette hjørne til? Passer disse puslespil til hinanden? Rammepuzzler er ideelle til begyndere med puslespil på grund af antallet og størrelsen på deres brikker.

Puslespillerammen med konturlinjerne for puslespilene letter den korrekte indsættelse og fungerer samtidig som en praktisk puslespilbase, selv når du er på farten. Børn træner opfattelse, korttidshukommelse og logisk tænkning på en legende og sjov måde, mens de forvirrer.

Desuden forbedres koordinationen mellem øjne og tålmodighed. Puslespil med det rigtige sværhedsniveau hjælper børnene med at vokse med udfordringen, styrke deres selvtillid og frem for alt gøre en masse sjov.

Detaljer:
  • Størrelse: 32,5 x 24,5 cm
  • Dele: 30
  • Alder: fra 3 år

agtelse
Ikke egnet til børn under 3 år. Risiko for kvælning fra små dele.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Frame-puslespil - udsigt ind i huset, 30 stykker
5
169 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 151
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers