12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
Ravensburger Emil, den nuttede ælling
Variant:
  • Ravensburger Pelle Bunny Pelle
  • Ravensburger Kæledyr Butz
  • Ravensburger Emil, den nuttede ælling

Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341630

EAN: 4005556045617

Ravensburger Emil, den nuttede ælling
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du er simpelthen nødt til at elske denne fluffy bløde plysand! I første omgang er tøjdyret en velkendt nusseven i babys seng eller barnevogn og udvikler sig senere til et vigtigt referenceobjekt, der pålideligt giver barnet tryghed, komfort og nærhed. Takket være sin størrelse på 25 cm og det stabile sæde er det nuttede legetøj også ideelt til de første rollelege. Plysanden er ideel som gave til fødsler og særlige lejligheder som påske, jul og fødselsdage.

e første tre år af et lille barns liv er utroligt spændende og fulde af unikke tiger øjeblikke: det første smil, det første ord, det første skridt. Dag efter dag opdager de små deres omgivelser med alle deres sanser og lærer nye færdigheder. mini steps støtter denne udvikling trin for trin og giver forældrene den nødvendige vejledning til at støtte deres barn på en kærlig måde. Vores bøger og legetøj af høj kvalitet ledsager de små i alle udviklingsfaser. Alle materialer er sikre i enhver henseende og testes regelmæssigt for kvalitet og sikkerhed. Mini steps tilbyder således tillid og glæde på den fælles opdagelsesrejse gennem bøgernes og spillets verden.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 23 x 17 x 5,5 cm
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Vores Topsellers

Ravensburger Emil, den nuttede ælling
Ravensburger Emil, den nuttede ælling
164 kr