Ravensburger 2 x 12 puslespil - Favorit dinoer
-28%
Variant:
  • RAVENSBURGER Puslespil 2x12 dele  - Brandmand Sam: Brandmand Sam i aktion
  • Ravensburger Puslespil 2x12 stykker - byggeplads og gård
  • Ravensburger 2 x 12 puslespil - Favorit dinoer
  • Ravensburger 2x12 Puslespil - Peppa's Adventures
  • +3

Vejl. pris¹
97 kr
Pris
70 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
27 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341637

EAN: 4005556052462

Ravensburger 2 x 12 puslespil - Favorit dinoer
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er en hest eller en killing, en gravemaskine eller en brandbil - de farverige motiver i Ravensburger 12-delt puslespilssæt vil glæde piger og drenge fra 3 års alderen! To børnepuslespil giver dobbelt så meget puslespilssjov. Inklusive miniplakater som skabeloner. Vores puslespil er fremstillet i fremragende kvalitet med materiale fra bæredygtigt skovbrug tiger . Pædagogisk værdifuldt og med masser af sjov i undervisningen.

Man leder efter brikker, tilføjer dem og nyder det stadigt voksende billede - det er et puslespil, når den ene succes følger den næste. Derfor elsker børn at lægge puslespillets brikker sammen igen og igen for at skabe deres yndlingsmotiver. Men puslespil er mere end bare sjov: Med den rette sværhedsgrad kan børn i alle aldre vokse af udfordringerne, øge deres tålmodighed og styrke deres selvtillid. I det store udvalg af Ravensburger børnepuslespil med de mest populære motiver, fra 2 til 300 brikker, er der garanteret det rigtige puslespil til ethvert barn. Valget af motiver og den høje kvalitet af vores børnepuslespil er meget vigtigt for os. Derfor er alle materialers uskadelighed bekræftet af et uafhængigt institut. I mere end 100 år har vi udviklet puslespil på den måde, som børn elsker dem: alderssvarende motiver, antal brikker og størrelse.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 27,5 x 19,2 x 3,7 cm
  • Puslespilsbrikker: 2 x 12
  • Inklusive plakatskabelon
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger 2 x 12 puslespil - Favorit dinoer
5
70 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 61
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger 2 x 12 puslespil - Favorit dinoer
Ravensburger 2 x 12 puslespil - Favorit dinoer
Vejl. pris¹ 97 kr
70 kr