Quinny Solskærm Graphite
Quinny Solskærm Graphite
Quinny Solskærm Graphite
287 kr
Pris inkl. moms
  • Quinny Solskærm Blush
  • DOREL Quinny Solskærm Rocking Black
  • Quinny Solskærm Sky
  • QUINNY Solskærm Toffee crush

Pris
287 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A201463

Quinny Solskærm Graphite
En gåtur i solskin er næsten altid noget man har lyst til; bortset fra når man er solskoldet! Derfor er det bedre først som sidst at tilføje en solskærm til sin barnevogn, så barnet altid er beskyttet mod solen stråling.

Passer til Quinny barnevogn/klapvogn Mood, Buzz Xtra, Zapp, Zapp Xtra und Zapp Xtra².

Produktdetaljer:
  • Enkel montage på barnevognen
  • UV-beskyttelse faktor 40+
  • Materiale: 100 % polyester
Denne Quinny-solskærmen passer med Quinny-solskærms-clip på alle clips egnede barnevogne.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Quinny

Quinny – design og praktiske features

Med over 20 års erfaring kan det hollandske firma kigge tilbage på en innovativ udvikling af modeller som kombinerer stil, kvalitet og sikkerhed. Og hvis man kigger på nye modeller, så er det tydeligt, at Quinny også fortsætter denne positive udvikling fremover. Produkterne skal kunne benyttes uanset om der er tale om en en tur med bybussen eller en tur gennem en travl gågade. Med Quinny klarer du nemt storbyjunglens udfordringer. Hvis turen skal gå ud i naturen, er dette selvfølgelig ingen hindring. Quinnys modeller er udstyret med terrængående hjul, så hele familien også kan nyde en udflugt i naturen.

Barnevogne, klapvogne og tilbehør fra Quinny

Ud over de kendte barne- og klapvogne byder Quinny også på et stort udvalg i praktisk tilbehør. Rejsetasker, buggy-boards, køreposer mm. hjælper med til at gøre hverdagen nemmere. Barnevognsmodellerne Buzz, Mood, Zapp Xtra og Speedi kan bruges fra fødslen, mens klapvognsmodellerne Yezz og Zapp kan anvendes fra seks måneder. Med utallige ekstra-features byder virksomheden på særdeles praktiske løsninger.

Vores Topseller

Quinny Solskærm Graphite
287 kr
Top mærker