🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Quinny Fra Birth Cushion Sæt Grafit
p.t. udsolgt
530 kr
Pris
440 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
90 kr-17%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A264330

EAN: 8712930142416

Quinny Fra Birth Cushion Sæt Grafit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Cushion sæt
For ekstra komfort fra fødslen. Med sættet Quinny Cushion er barnevognen Quinny også klar til din nyfødte baby fra fødslen. Den stødabsorberende polstring forvandler f.eks. sædebetrækket på Quinny Hubb-klapvognen til en praktisk løsning fra fødslen. Polstringssættet er meget blødt, åndbart og absolut behageligt for din lille pige, selv på ujævne veje. Kan bruges fra fødslen til ca. 12 måneder.

Siddepuden tilpasser sig perfekt til din lille dreng: den skaber en behagelig og støttende stilling ved at reducere sædets bredde. Juster højden, efterhånden som dit barn vokser, og vend blot sædepuden for at få et nyt look. Bland og match!

Kompatibel med:
  • Zapp Xtra, Zapp Xtra 2
  • Zapp Flex, Zapp Flex Plus
  • Buzz, Buzz Xtra
  • Hubb Mono, Hubb Duo
  • VNC

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Quinny

Quinny – design og praktiske features

Med over 20 års erfaring kan det hollandske firma kigge tilbage på en innovativ udvikling af modeller som kombinerer stil, kvalitet og sikkerhed. Og hvis man kigger på nye modeller, så er det tydeligt, at Quinny også fortsætter denne positive udvikling fremover. Produkterne skal kunne benyttes uanset om der er tale om en en tur med bybussen eller en tur gennem en travl gågade. Med Quinny klarer du nemt storbyjunglens udfordringer. Hvis turen skal gå ud i naturen, er dette selvfølgelig ingen hindring. Quinnys modeller er udstyret med terrængående hjul, så hele familien også kan nyde en udflugt i naturen.

Barnevogne, klapvogne og tilbehør fra Quinny

Ud over de kendte barne- og klapvogne byder Quinny også på et stort udvalg i praktisk tilbehør. Rejsetasker, buggy-boards, køreposer mm. hjælper med til at gøre hverdagen nemmere. Barnevognsmodellerne Buzz, Mood, Zapp Xtra og Speedi kan bruges fra fødslen, mens klapvognsmodellerne Yezz og Zapp kan anvendes fra seks måneder. Med utallige ekstra-features byder virksomheden på særdeles praktiske løsninger.

Vores Topsellers