Quinny Barnevognskasse Zapp Lux Luxe Sport by Rachel Zoe

Quinny Barnevognskasse Zapp Lux Luxe Sport by Rachel Zoe


1.599 kr
Pris
1.199 kr
Fri fragt
Du sparer
400 kr-25%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A228123

EAN: 8712930133544

Quinny Barnevognskasse Zapp Lux Luxe Sport by Rachel Zoe
Designet i samarbejde med Rachel Zoe.

Produktdetaljer:
  • Åndbart og ultralet materiale (3 kg)
  • Bekvem og stabil - dejlig indeni og robust udenpå
  • Aftagelig med kun én hånd
  • Bærehåndtaget kan også bruges som en legebøjle
  • Flex (Plus) solsejl passer til barnevognsliften
Barnevognsliften Lux er kompatibel med:
  • Quinny Flex Plus
  • Quinny Flex
  • Quinny Xpress
Regnslag og solsejl er inkluderet ved barnevogn Zapp Flex og Flex Plus og passer til barnevognsliften Lux. Ved Zapp Zpress skal solsejl og regnslag købes seperat.

I leveringen medfølger barnevognsliften Lux inklusiv madras, polstring, vindslag og bærehåndtag.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Quinny

Quinny – design og praktiske features

Med over 20 års erfaring kan det hollandske firma kigge tilbage på en innovativ udvikling af modeller som kombinerer stil, kvalitet og sikkerhed. Og hvis man kigger på nye modeller, så er det tydeligt, at Quinny også fortsætter denne positive udvikling fremover. Produkterne skal kunne benyttes uanset om der er tale om en en tur med bybussen eller en tur gennem en travl gågade. Med Quinny klarer du nemt storbyjunglens udfordringer. Hvis turen skal gå ud i naturen, er dette selvfølgelig ingen hindring. Quinnys modeller er udstyret med terrængående hjul, så hele familien også kan nyde en udflugt i naturen.

Barnevogne, klapvogne og tilbehør fra Quinny

Ud over de kendte barne- og klapvogne byder Quinny også på et stort udvalg i praktisk tilbehør. Rejsetasker, buggy-boards, køreposer mm. hjælper med til at gøre hverdagen nemmere. Barnevognsmodellerne Buzz, Mood, Zapp Xtra og Speedi kan bruges fra fødslen, mens klapvognsmodellerne Yezz og Zapp kan anvendes fra seks måneder. Med utallige ekstra-features byder virksomheden på særdeles praktiske løsninger.

Vores Topseller

Quinny Barnevognskasse Zapp Lux Luxe Sport by Rachel Zoe
1.599 kr
1.199 kr