PUKY® Styrtaske LT2, PUKY color rød 9728
PUKY® Styrtaske LT2, PUKY color rød 9728
PUKY® Styrtaske LT2, PUKY color rød 9728
Vejl. pris¹ 199 kr
184 kr
Pris inkl. moms

PUKY® Styrtaske LT2, PUKY color rød 9728Vejl. pris¹
199 kr
Pris
184 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A235753

PUKY® Styrtaske LT2, PUKY color rød 9728
Praktisk opbevaringstaske til cykelstyret, som byder på masser af plads til drikkedunk, legetøj, m.m. Tasken monteres nemt og hurtigt til styret via praktiske velkrobånd.

Detaljer:
  • Til løbehjul og cykler
  • Kan også anvendes som børnehavetaske eller skuldertaske med en separat skulderrem.
  • Mål: 20 x 7 x 21 cm
  • Volumen: ca 3 L

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Puky

PUKY - Per tradition anderledes

Puky® har over 60 års erfaring med udvikling, konstruktion og produktion af børnekøretøjer. Deres køretøjer har en høj kvalitet og et gennemtænkt design, dog er det ikke kun designet der er tænkt ovre, men også sikkerheden samt at det skal være børnevenligt. PUKY® afstemmer sine køretøjer efter børnenes specielle anatomiske krav og træner dit barns færdigheder, f.eks kraft, udholdenhed, balanceevne samt koncentration, alt efter udviklingsfase. Sådan som netop dit barn kræver det. Puky tilbyder mange former for køretøjer samt tilbehør til de små. Alt fra løbecykler til ethjulet cykler samt nødvendigt tilbehør.

Vores Topseller

PUKY® Styrtaske LT2, PUKY color rød 9728
Vejl. pris¹ 199 kr
184 kr
Top mærker