PUKY gåcykel wutsch 4023

PUKY gåcykel wutsch 4023

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
  • PUKY® Wutsch® Gåcykel Berry 3022
  • PUKY® Wutsch® Gåcykel kiwi 3028
  • PUKY® Wutsch® Gåcykel Blå 3026

449 kr
357 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 92 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A054206

PUKY gåcykel wutsch 4023
My first Puky "gåcykel"

Ergonomisk sæde med bæregreb, sikkert styrgreb, pendulaksler foran, stødfast pulverlakering og støjsvage hjul.
Mål: 57 x 23 cm
Fra 18 måneder (ca.80 cm).

Tilbehør

Pris
109 kr
Pris
54 kr
Pris
54 kr
Pris
35 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Puky

PUKY - Per tradition anderledes

Puky® har over 60 års erfaring med udvikling, konstruktion og produktion af børnekøretøjer. Deres køretøjer har en høj kvalitet og et gennemtænkt design, dog er det ikke kun designet der er tænkt ovre, men også sikkerheden samt at det skal være børnevenligt. PUKY® afstemmer sine køretøjer efter børnenes specielle anatomiske krav og træner dit barns færdigheder, f.eks kraft, udholdenhed, balanceevne samt koncentration, alt efter udviklingsfase. Sådan som netop dit barn kræver det. Puky tilbyder mange former for køretøjer samt tilbehør til de små. Alt fra løbecykler til ethjulet cykler samt nødvendigt tilbehør.
PUKY gåcykel wutsch 4023
449 kr
357 kr