PUKY® Doppeltaske til cykel DT3, PUKY color rød 9788

PUKY® Doppeltaske til cykel DT3, PUKY color rød 9788Vejl. pris¹
399 kr
Pris
366 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
33 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A235767

PUKY® Doppeltaske til cykel DT3, PUKY color rød 9788
Den praktiske doppeltaske fra PUKY® byder på masser af opbevaringsplads. Kan rumme drikkedunk, legetøj, m.m.

Detaljer:
 • Egnet til alle cykler, med undtagelse af Z2 og ZL12
 • Med bærehåndtag
 • Mål: 25 x 7 x 26 cm
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Puky

  PUKY - Per tradition anderledes

  Puky® har over 60 års erfaring med udvikling, konstruktion og produktion af børnekøretøjer. Deres køretøjer har en høj kvalitet og et gennemtænkt design, dog er det ikke kun designet der er tænkt ovre, men også sikkerheden samt at det skal være børnevenligt. PUKY® afstemmer sine køretøjer efter børnenes specielle anatomiske krav og træner dit barns færdigheder, f.eks kraft, udholdenhed, balanceevne samt koncentration, alt efter udviklingsfase. Sådan som netop dit barn kræver det. Puky tilbyder mange former for køretøjer samt tilbehør til de små. Alt fra løbecykler til ethjulet cykler samt nødvendigt tilbehør.
  PUKY® Doppeltaske til cykel DT3, PUKY color rød 9788
  Vejl. pris¹ 399 kr
  366 kr
  Top mærker