App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
PocDoc førstehjælpskasse (Smart) med gratis app (iOS og Android)

PocDoc førstehjælpskasse (Smart) med gratis app (iOS og Android)


Pris
282 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299205

EAN: 4270000693304

PocDoc førstehjælpskasse (Smart) med gratis app (iOS og Android)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For familien: Vær forberedt på enhver nødsituation med PocDoc førstehjælpskasse og den selvforklarende app! PocDoc-systemet tager dig i hånden i en nødsituation og guider dig til optimal første- og sårpleje. Designet til behandling af baby, børn og voksne.

APPEN: Korte sætninger og forståelige billeder gør det let for hver førstehjælper at behandle sår og kvæstelser. Systemet guider dig til den korrekte behandling og viser, hvor det nødvendige forbindingsmateriale er placeret i nødsættet.

Førstehjælpskassen: Robust og vandafvisende EVA Design af høj kvalitet giver sagen beskyttelse af dets indhold. For hurtig placering er bandagerne justeret lodret og rum er farvekodede.

Tysk mærke kvalitet: Redningstæppe, gips sæt, sårkompresser & trekantet tørklæde fra Kalff (pakket i 2020). Yderligere ting i sættet: Umiddelbar kold komprimering, sårrensende væv og pincet.

Bil og husstand: Beskyt dig selv og dine kære med PocDoc! Hjemme eller på farten bringer PocDoc sikkerhed i dit liv.

  • Hvor længe har dit førstehjælpskursus været?
  • Vil du være i stand til at give førstehjælp? til din baby?
PocDoc®-systemet er designet til at hjælpe dig som førstesvarende i en nødsituation og til at guide dig gennem enkle spørgsmål om korrekt behandling. Ved hjælp af PocDoc®-appen forklares hvert trin individuelt i korte, koncise sætninger og klare billeder. Derudover vises den nødvendige komponent til hvert behandlingstrin i farve i PocDoc® førstehjælpskassen med den tilsvarende position for at hjælpe dig med at finde det hurtigt. Appen indeholder over 300 individuelle behandlingstrin, lige fra at levere en blødning til den korrekte handling, der skal udføres i tilfælde af åndedrætssvigt.

PocDoc APP:
Den gratis og selvforklarende førstehjælps-app er tilgængelig til iOS og Android. En app til hele familien: Behandling af spædbørn, småbørn og voksne er let og forklaret detaljeret. PocDoc®-appen fungerer i kombination med PocDoc® førstehjælpskassen og blev designet og udviklet af læger. PocDoc®-appen er flersproget (engelsk, fransk , Tysk, spansk, italiensk) - sprogene kan ændres direkte i appen. Det er en offline-app, så der er ikke brug for internet i en nødsituation. En permanent synlig knap fører til nødloggen, hvis patienten mister bevidstheden under behandlingen.

PocDog førstehjælpskasse:
PocDoc® førstehjælpssæt er lavet af materialer af høj kvalitet såsom EVA-skum. Alle materialer placeres i førstehjælpsæsken på en sådan måde, at de nødvendige materialer hurtigt kan findes. Generøst dimensionerede rum gør det muligt at udvide indholdet med dine egne komponenter (f.eks. Klinisk termometer).

produktdetaljer:
  • Bilpåfyldning i henhold til DIN 13164
  • Førstehjælpsforanstaltninger i bilen og derhjemme
  • Gør det muligt for dig at tilføje komponenter, der er vigtige for dig, f.eks. et klinisk termometer
  • Med gratis førstehjælps-app (iOS og Android)
  • Designet og udviklet af læger
  • Flersproget (tysk, engelsk, fransk, spansk, italiensk
  • Offlien-App, der er ikke behov for internet
  • Forklaring i korte sætninger og billeder

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

PocDoc førstehjælpskasse (Smart) med gratis app (iOS og Android)
PocDoc førstehjælpskasse (Smart) med gratis app (iOS og Android)
282 kr