plum sand og vandbord
Pris
956 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A243576

EAN: 5036523041034

plum sand og vandbord
Lad dit barn nyde al det sjove på stranden, i din have! Denne sandkasse med en vandfunktion får dit barn til at sprøjte i vandet og skabe former i sandvandet. Denne duo af sand og vand er et fantasifuldt udendørs spil, som du kan tilbringe tid med udendørs.

Borde kan flyttes fra hinanden, så der er god plads til venner! Skub dem derefter ind i hinanden for at opbevare dem pænt - en strålende pladsbesparelse til mindre haver. FSC®-certificeret træ i høj kvalitet sikrer, at dette sand- og vandbord passer ind i enhver havekonstruktion, og borde med afrundede hjørner giver ekstra sikkerhed.

Detaljer:
  • Mål: 63 x 67 x 60 cm
  • Maksimal brugervægt: 50 kg
  • Borde kan trækkes fra hinanden
  • Med afrundede hjørner
  • Materiale: Træ
  • Alder: fra 3 år

Bemærk
Dæk altid sandkassen, når den er ikke i brug. Kontroller regelmæssigt sand for fremmedlegemer og for skarpe / spidse genstande. Brug egnet vasket, sand til brug af sandkassen. Overvågning af en voksen under leg. Bygget af en voksen. Ingen brug til børn under 18 måneder. Kun til udendørs brug. Kun til privat brug.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

plum sand og vandbord
956 kr