🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
Playshoes UV-beskyttende badebukser
Størrelsesguide
Variant:
  • Playshoes UV-beskyttende badebukser
  • PLAYSHOES badeble med UV beskyttelse, prikket/rød
  • PLAYSHOES Boys UV  - beskyttelse badeshorts haj marine
  • PLAYSHOES Drenge UV-beskyttelse bad ble ble jordbærrød
  • +16

Pris
127 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Playshoes hjerte

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A266173

Playshoes UV-beskyttende badebukser
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra huset Playshoes

Børnevenlig bleebadebad med UV-beskyttelse 50+, ideel til at blive i solen. Med denne fantastiske kjole er dit barn godt udstyret til fritid eller på stranden. Med elastisk linning, som garanteres ikke at skære i. Lavet af specielt hurtigtørrende materiale.

produktdetaljer:
  • Materiale: 82% polymid , 18% elastan
  • Vaskbar op til 30 ° C
  • Tekstiler testet for skadelige stoffer i henhold til Oeko-Tex Standard 100 - testnr .: 11.0.86164 - Hohenstein Institute
  • UV-beskyttelse 50+ i henhold til EN 13758-1 testnr .: 15.1.10.0286 - Hohenstein Institute

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Playshoes UV-beskyttende badebukser
4.5
33 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 22
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Playshoes UV-beskyttende badebukser
Playshoes UV-beskyttende badebukser
127 kr