Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing neongult
Størrelsesguide
Variant:
 • Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing neongult
 • Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing Neon Pink
 • Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing Neon grøn

Pris
127 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318480

Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing neongult
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra huset af Playshoes .

En vidunderlig opfindelse til små kravlende børn og babyer, der endnu ikke kan gå, som bare skal have en footie på, og så kan de tage den med udenfor. På den måde behøver de ikke at undvære noget, og i stedet for stive sko har de Buddlefüßlinge til at spille i Sand eller i regnvejr. Fødderne forbliver tørre, og eventuelle sko, der bæres under, bliver ikke beskidte. De lette regnstøvler har et elastikbånd ved anklen for en perfekt pasform.

Produktdetaljer:
 • Varme fleece-regnstøvler
 • Vind- og vandtæt takket være tapede sømme
 • Bredden kan justeres med elastikbånd med trykknapper
 • Letvægtsmateriale for højeste bærekomfort, der forbliver dejlig blødt selv i koldt vejr
 • Oeko-Tex Standard 100 klasse 1 (certifikat 12.0.05235)
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 100% polyester med 100% polyurethanbelægning
 • Kan vaskes op til 40° C
 • Ikke egnet til tørretumbler
 • Må ikke stryges
Størrelsesskema:
Størrelse S: op til skostørrelse 22
Størrelse M: fra skostørrelse 23

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
261 kr
Pris
76 kr
Pris
246 kr
Pris
283 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing neongult
4.5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing neongult
Playshoes Regnfodtøj med fleeceforing neongult
127 kr