Playshoes Raincover til autostol universel/gennemsigtig

Playshoes Raincover til autostol universel/gennemsigtig


Pris
90 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A298484

EAN: 4010952452419

Playshoes Raincover til autostol universel/gennemsigtig
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Universal regntæppe til babybilsæder

Med denne fugtbeskyttelse beskytter du din elskede mod kulde og regn uden problemer! Det store ventilationshul sikrer optimal luftcirkulation og direkte kontakt med dit barn. Du kan give ham sutten eller et legetøj uden at skulle fjerne regntækken. Velegnet til alle nuværende modeller takket være elastikken. Det gennemsigtige dæksel sikrer, at dit barn kan se på omgivelserne. Vinduet med direkte kontakt kan lukkes med en velcrolukning. Dette beskytter dit barn endnu mere sikkert i regn og vind.

produktoplysninger:
  • Universaltræning til babybilsæder
  • Stor ventilationshul sikrer optimal luftcirkulation
  • Velegnet til alle almindelige modeller takket være elastik
  • Rivefast, slidstærk og varmebestandig og koldtbestandig
  • Til for børns sundhed er filmen PVC-fri
  • Hurtig klar til brug
Tekniske detaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 85 x 50 x 55 cm
  • Materiale: 100% EVA (ethylenvinylacetat)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Vores Topsellers

Playshoes Raincover til autostol universel/gennemsigtig
Playshoes Raincover til autostol universel/gennemsigtig
90 kr