Playshoes Multifunktionelt håndklæde grå 90 x 200 cm

Playshoes Multifunktionelt håndklæde grå 90 x 200 cm


Variant:
 • Playshoes Multifunktionelt håndklæde grå 90 x 200 cm
 • Playshoes Multifunktionelt håndklæde marine 90 x 200 cm
 • Playshoes Multifunktionelt tørklæde blå 90 x 200 cm
 • Playshoes Multifunktionelt tørklæde lyserød 90 x 200 cm
 • Playshoes Multifunktionelt tørklæde grøn 90 x 200 cm

Pris
159 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A305400

EAN: 4010952559637

Playshoes Multifunktionelt håndklæde grå 90 x 200 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Brandkvalitet fra huset Playshoes.

Smukt multifunktionelt håndklæde med dimensionerne 90 x 200 cm. Kluden er vidunderlig til tørring og indpakning af din lille skat. Uanset om det er på stranden, derhjemme eller på farten, er dette håndklæde alsidigt og er kendetegnet ved et hurtigtørrende materiale. Den ideelle følgesvend til rejser, gymnastiksalen, udendørs-vandreture og alle dine aktiviteter. Den farvede kant giver den multifunktionelle klud et smukt design.

Produktdetaljer:
 • Dimensioner bredde x længde: 90 x 200 cm
 • Alsidig anvendelse
 • Lille pakningsstørrelse
 • Ultralight
 • Sandt til form
 • Meget absorberende
 • Hurtigtørrende materiale
 • Farvet kant
Materiale- og plejeinstruktioner:
 • Materiale: 88% polyester, 12% polyamid
 • Vaskes ved 40 ° C
 • Må ikke tørretumbles
 • Må ikke stryges

Tilbehør

Pris
127 kr
Pris
246 kr
Pris
201 kr
Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Vores Topsellers

Playshoes Multifunktionelt håndklæde grå 90 x 200 cm
Playshoes Multifunktionelt håndklæde grå 90 x 200 cm
159 kr