Playshoes EVA Legegulv, 36 dele
Variant:
  • PLAYSHOES EVA puzzlemåtte 36 dele, skumgulv
  • Playshoes EVA Legegulv, 36 dele

420 kr
Pris
366 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
54 kr-13%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A163231

EAN: 4010952381085

Playshoes EVA Legegulv, 36 dele
PLAYHOES EVA legegulv med 36 brikker er et børnevenligt underlag, hvor børnene legende kan lære tal og bogstaver Det farverige legegulv har en tykkelse på ca. 1 cm. Matten forhindrer børnene i at sidde og lege direkte på det kølige gulv. Talrige kombinationsmuligheder så læring og sjov ingen grænser får, da måtten kan sættes sammen vilkårligt.

Produktdetaljer:
  • Farverig pastel legegulv lavet af robust plastik
  • Kan også bruges som et fladt tæppe
  • 36 brikker med ekspressible bogstaver og tal
  • Materiale: Stabil og forurenings testet EVA plast
  • Mål pr. brik (højde / bredde / tykkelse): 30 x 30 x 1 cm
  • Leveres i en praktisk genlukkelig taske
  • Skal blot tørre af med en fugtig kludMærkekvalitet fra Playshoes

Dette gør puslespil sjovt. Kun din Fantasi sætter grænserne.


Flere oplysninger om PLAYSHOES EVA legegulv 36 stk

Robust legegulv til at lege og boltre sig

Måtten med 36 dele er kendetegnet ved den bløde og sikre overflade, som er meget nem at rengøre, fordi at den kan vaskes af med en fugtig klud. Kvaliteten er meget robust og kan modstå en meget intensiv brug. Også til gymnastik og tumling eller simpelt som et legegulv til at lægge puslespillet. Playshoes mærket står for enorm sikkerhed og garanterer en lang levetid.


Forureningsfri plast til masser af sjov

Målene per brik er (højde / bredde) 30 x 30 cm. Brikkerne er lavet af 1 cm tykt og skadesstof fri EVA plast. Takket være de fine farver passer legegulvet ind i ethvert børneværelse og vil inspirere selv de helt små. Før du spiller for første gang, er det vigtigt at sikre, at al emballage er fjernet, da ellers er der risiko for kvælning på grund af indtagelse af små dele.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Playshoes EVA Legegulv, 36 dele
4.7
654 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 492
 
4 stjerner
| 125
 
3 stjerner
| 26
 
2 stjerner
| 7
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Playshoes EVA Legegulv, 36 dele
Playshoes EVA Legegulv, 36 dele
420 kr
366 kr