❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun i dag!
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Playshoes Barefoot sko under vand
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen
Variant:
 • Playshoes Barefoot sko under vand
 • Playshoes Barefoot sko havfrue
 • Playshoes Barefoot sko kamæleon

Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289538

Playshoes Barefoot sko under vand
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærke kvalitet fra huset Playshoes.

Et meget populært produkt fra Playshoes er Playshoes Barefoot sko. Med disse kan børn nemt gå i havet eller søen uden at blive såret af varmt sand eller skarpe sten. En boarding-hjælp gør det hurtigt og nemt at komme af og på. På stranden eller i swimmingpoolen er de fleksible sko fra Playshoes, så der er ingen måde at gå glip af.

Hvad enten det er på stranden eller i swimmingpoolen, er dit barn godt forberedt til badesæsonen. Den barfodte sko er udstyret med en skridsikker TPR-sål til sikker gåture og med en UV-beskyttelse på 50+.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • Hånd vask
 • Ikke i tørretumbler
produktoplysninger:
 • Anti-slip TPR-såle
 • Beskytter sikkert fra varmt sand og skarpe sten
 • Indrammet i let vævet bånd
 • Hurtigtørrende materiale
 • Indgangsstøtte til let påklædning og afklædning
 • Også egnet som hjemmesko
 • Fri for PVC
 • UV-beskyttelse 50+ i henhold til EN 13758-1 (Hohenstein Institute test nr. 15.1.10.0286)
 • Eksempel: med størrelse 20/21 er fodlængden 14 cm
Beklædning med UV-beskyttelse UPF 50+ beskytter huden mod farlig UV-stråling. Påfør passende solcreme på afdækkede hudområder og først derefter: nyd solen!

Tilbehør

Pris
112 kr
Pris
67 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - Playshoes Barefoot sko under vand
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
6 Bedømmelse
 
4
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Playshoes Barefoot sko under vand
112 kr