PLAYMOBIL ® Stuntshow værkstedstelt

PLAYMOBIL ® Stuntshow værkstedstelt


Pris
185 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien PLAYMOBIL® Stuntshow

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300390

EAN: 4008789705525

PLAYMOBIL ® Stuntshow værkstedstelt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For dette unge par er sport simpelthen den største ting!

Der må heller ikke være mangel på sportsaktiviteter på ferie, hvorfor de to nu tager på kanotur med strandbil. Hvidvandsbåden opbevares sikkert på kanotraileren, og der er nok plads på bagsædet til surfbrætter, redningsveste og andet sportsudstyr. Så snart destinationen er nået, tages redningsveste og hjelme med det samme, og turen starter. Selv efter en udvidet kanotur er sportsfans stadig ikke trætte, kommer entusiastisk på deres surfbrætter og styrter ned i bølgerne. En perfekt sportsdag!

Spilsættet indeholder to PLAYMOBIL-figurer, et terrængående køretøj med rambeskyttelse og kanotrailer, en hvidvandsbåd, redningsveste, hjelme, to surfbrætter og mange andre tilbehør. Bilen er ikke RC-kompatibel.

produktoplysninger:
  • Dimensioner strandbil (længde x dybde x højde): 19 x 10 x 9 cm
  • Vedhængsmål (længde x dybde x højde): 28 x 11 x 6 cm
  • figurer: 1 kvinde, 1 mand
  • Tilbehør: 1 strandbil, 1 kanotrailer, 2 bremsekiler, 1 kano, 2 padler, 2 redningsveste, 2 hjelme, 2 surfbrætter, 2 par hjemmesko, 2 hårbånd, 2 par finner, 2 snorkelmasker
  • Alder: fra 4 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Risiko for kvælning på grund af små dele, der kan sluges!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

PLAYMOBIL ® Stuntshow værkstedstelt
185 kr