PLAYMOBIL® City Life rideudstyrsbutik 9401

PLAYMOBIL® City Life rideudstyrsbutik 9401


299 kr
Pris
259 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr (13%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A233835

PLAYMOBIL® City Life rideudstyrsbutik 9401
I denne velassorterede ridesportsbutik er der noget til alle hesteelskere: Saddel, ridehjelm, ridepisk eller grime, her fås alt til hesten. ”Prøv at se mor, dette flotte ridedækken må jeg bare have!”, råber den lille juniorrytterske henrykt. ”Åh, og ridehjelmen og sadlen dem må jeg også bare have!”. ”Det er jo mange ønsker.", svarer moderen og griner. "Lad os se, hvad vi får købt i dag”. Med det store udvalg bliver det ikke let.
Praktisk: Takket være den sekskantede gulvplade kan ridesportsbutikken let sættes sammen med de øvrige indkøbslegetøjssæt til en indbydende butikspassage.


Detaljer:
  • Mål: 35 x 26 x 18,5 cm
  • Figurer: 2 damer, 1 pige
  • Dyr: 1 Sommerfugl
  • Tilbehør:
  • Alder: Fra 5 år.

OBS
Ikke egnet til børn under 3 år. Fare for kvælning pga. mindre dele, der kan sættes i halsen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

PLAYMOBIL® City Life rideudstyrsbutik 9401
299 kr
259 kr
Top mærker