PLAYMOBIL® City Action SEK-Truck med lys og lyd 9360

PLAYMOBIL® City Action SEK-Truck med lys og lyd 9360


449 kr
Pris
385 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
64 kr-14%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien PLAYMOBIL® City Action

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A233990

EAN: 4008789093608

PLAYMOBIL® City Action SEK-Truck med lys og lyd 9360
”Kalder alle enheder, kalder alle enheder: En mistænkt flygter i et amfibiekøretøj!” lyder det fra radioen. Straks starter betjentene fra politiets indsatsstyrke deres truck med lys og lyd, og tager af sted. Med deres truck koordinerer de alle indsatsstyrker til vands, til lands og i luften. Tænd hurtigt for sirenen, og så af sted. Skurken flygter over uvejsomt terræn, men for SEK-trucken med bevægelig dobbeltaksel er det ikke noget problem. Mod politiets muskelbundt har skurken ingen chance!
Cool sounds: Med kontakten på undersiden af lydmodulet kan der skiftes mellem to forskellige sirenetoner. Lys- og lydmodulet kræver et 1,5 V AAA-batteri (medfølger ikke).

Detaljer:
  • Mål: 33,5 x 15,5 x 15 cm
  • Figurer: 3 Politimænd
  • Alder: Fra 5 år.

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

PLAYMOBIL® City Action SEK-Truck med lys og lyd 9360
449 kr
385 kr