PLAYMOBIL® City Action SEK-gummibåd 9362

PLAYMOBIL® City Action SEK-gummibåd 9362


299 kr
Pris
259 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr (13%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A233999

PLAYMOBIL® City Action SEK-gummibåd 9362
På flugten kører skurken i vandet med sit amfibiekøretøj og tror allerede, at han er i sikkerhed for politiet. Men, han har ikke regnet med de to betjente fra politiets indsatsstyrke i gummibåden. Selvfølgelig optager politiet straks forfølgelsen og anmoder med det samme om forstærkning fra luften. Så snart amfibiekøretøjet er i sigte, lader betjentene deres kanon og skyder entrehagen af sted. Og så har de skurken på krogen.
Fantastisk ekstraudstyr: Båden kan flyde og kombineres emd undervandsmotor (Art.Nr. 7350) Kanonen er funktionsdygtig og kan enten udstyres med en entrehage eller et pilprojektil.

Detaljer:
  • Mål: 27 x 11,5 x 11,5 cm
  • Figurer: 2 SEK-politimænd
  • Alder: Fra 5 år.

OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Indeholder smådele, der kan blive slugt. Fare for kvælning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

PLAYMOBIL® City Action SEK-gummibåd 9362
299 kr
259 kr
Top mærker