PlayMais® TRENDY MOSAIC Hest
Pris
121 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A253364

PlayMais® TRENDY MOSAIC Hest
PlayMais®. En boks fyldt med kreativitet.

PlayMais MOSAIC er et naturligt legetøj, som er nedbrydeligt. Fremstillet i Tyskland Fremstillet af majs, vand og levnedsmiddelfarve. Klistrer, når det berører vand, og kan dermed fastgøres til adskillige ting, overflader m.m. Kræver ikke lim! Fremmer dit barns kreativitet og motorik. Garanterer masser af glæde og fantasifuld leg.

Egnet til børn fra 6 års alderen. Træner motorikken og lærer barnet forskellige farver. Sættet består af ca. 3.000 PlayMais Trendy Mosaic, 6 ekstra store skabeloner, en manual og kreatilbehør.


Detaljer:
  • Indhold: ca. 3000 PlayMais Mosaic, manual, kreatilbehør, 6 skabeloner
  • Fremmer kreativitet og træner finmotorik
  • Fremstillet af majs, vand og uskadelige levnedsmiddelfarver.
  • PlayMais er nedbrydeligt
  • Made in Germany
  • Fra 5 år.

OBS!
Ikke egnet til børn under 3 år pga. mindre dele, der kan sidde fast i halsen. Er ikke egnet til at blive spist


Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

PlayMais® TRENDY MOSAIC Hest
121 kr
Top mærker