Erstatningsforslag til udsolgte produkter

playgro oplevelsestæppe skovdyr med natlys-projekter og musik
p.t. udsolgt

playgro oplevelsestæppe skovdyr med natlys-projekter og musik


629 kr
Pris
577 kr
Fri fragt
Du sparer
52 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A266216

EAN: 9321104869937

playgro oplevelsestæppe skovdyr med natlys-projekter og musik
4 i 1 opdagelsestæppe fra Rotho Babydesign:

Leg med buen liggende på ryggen, leg med støttepuden på maven, leg i siddende position eks. med de aftagelige legefigurer, nattelys med musik og projektor. Aftageligt musik-nattelys med tre funktioner: Musik og funklende lys: Bevægeelses- og håndaktivering, 4 sange; Musik og natlys: Håndaktivering, 2 sange, 20 min. musik; kun natlys, uden musik: Håndaktivering.

2 i 1 aftageig plys-rådyr til at lege og kramme og som kan bruges som beskyttende polsterpude på maven. Frit svingende uro - understøtter øjen-koordinationen og stimulerer blikforfølgningen

Detaljer:
  • Mål: 85 x 83 x 62 cm
  • Materiale: 34 % polyester, 7 % polyprolyene, 3 % LDPE, 7 % fiberglas, 9 % PP, 2 % EVA, 36 % ABS, 1 % PETG.
  • Aftagelig hængelegetøj med spej, æblerangle, plys-knister-vaskebjørn.
  • Plys-bjørn med ring og ekstra blød bidering
  • Maskinvaskbart kravletæppe
  • Sprogudtalelse: Engelsk, fransk, tysk, hollandsk, italiensk, spansk, portugisisk.
  • Fri for bisphenol A
  • Batterier: 3 x 1,5 V AAA
  • Alder: Fra 0 måneder
OBS
Armene er under spænd i emballagen. Vær forsigtig når de skal tages ud. Lang snor. Kvælningsfare Venligst læg al indpakning væk inden brug Alle materialer består af polyesterfiber, polyurentskum, cellofan Overfladen må tørres af med en klud. Må ikke lægges i vand Kvalitets- og sikkerhedstestet. Samlingen skal udføres af en voksen. Batterier er ikke inkluderet i leveringen!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers