Pippi kludedukke 60 cm
-15%
Vejl. pris¹
529 kr
Pris
449 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
80 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A333263

EAN: 7315624437563

Pippi kludedukke 60 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pippi Langstrumpf er ethvert barns bedste ven, hun forsvarer de svage og er altid klar til nye sjove ting! Denne populære Pippi-dukke er en nuttet ven, et rigtig smukt stykke legetøj med et broderet ansigt og tøj, som du kan tage af og på.

Med Pippi-legetøj kan dit barn genfortælle en af de populære historier om Pippi Langstrumpf eller opfinde sit eget eventyr!

Spil med den stærkeste pige i verden! Det er ikke underligt, at Pippi er populær hos mange børn. Astrid Lindgrens historier om Pippi Langstrumpf underholder fortsat børn i alle aldre, og Ingrid Vang Nymans klassiske illustrationer giver legetøjet et legende liv.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 39 x 60 cm
  • Materiale: bomuld og polyester
  • Vaskeanvisning: maskinvask 30
  • Vægt: ca. 0,8 kg
  • Opmuntrer dit barn til at lege
  • Alder: fra 12 måneder


Sikkerhed
Fjern venligst emballagen før brug.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Pippi kludedukke 60 cm
Pippi kludedukke 60 cm
Vejl. pris¹ 529 kr
449 kr