Pinolino vendbar sengelinned 100 x 135 cm Running Stars gråPinolino vendbar sengelinned 100 x 135 cm Running Stars grå

Pinolino vendbar sengelinned 100 x 135 cm Running Stars grå


Variant:
 • Pinolino vendbar sengelinned 100 x 135 cm Running Stars grå
 • Pinolino vendbart sengelinned 100 x 135 cm lille sky lyseblå
 • Pinolino vendbart sengelinned 100 x 135 cm lille skygrå
 • Pinolino vendbart sengelinned 100 x 135 cm starlet lyseblå
 • +2

Pris
207 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279084

EAN: 4035769047108

Pinolino vendbar sengelinned 100 x 135 cm Running Stars grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pinolino har udviklet, produceret og solgt en lang række børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit forskellige sortiment i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsdrevne artikler, god service og gunstige priser gør Pinolino til den rigtige partner.

Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem.

Det smukke 2-delt sengelinned består af seng og pudebetræk. Seng og pudebetræk har hver en lynlås.

Produktdetaljer:
 • Med lynlås
 • Tilsvarer OEKO-TEX® STANDARD 100
 • Vedligeholdelsesråd: vaskbar op til 60 ° C
Tekniske detaljer
 • Farve: grå
 • Designløb Stjerner
 • Mål: bredde x længde 100 x 135 cm / 40 x 60 cm
 • Materiale: 100% bomuld

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topseller

Pinolino vendbar sengelinned 100 x 135 cm Running Stars grå
207 kr