Pinolino Telt Tipi Dakota
Pris
849 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A233744

EAN: 4035769046132

Pinolino Telt Tipi Dakota
Uanset om det er et gemmested for små indianere eller for hygge tid efter eventyret:
Teltet Tipi Dakota er det ideelle skjulested og højdepunktet på alle børneværelser.

Takket være den polstrede gulvmåtte kan du tilbringe timer med at drømme i teltet; Der giver plads nok til venner, alle dine yndlingsbamser eller til læseeventyr med mor eller far om aftenen. Vinduet i siden giver mulighed for at kigge ud; Hvis eventyret skal fortsættes andre steder, kan Tipi Dakota klappes sammen i et par enkle trin og tages med overalt i en praktisk opbevaringspose.

Detaljer:
  • Massivt træ: Pine, ubehandlet
  • Stof: 60 % bomuld, 40 % polyester
  • Mål: 120 x 120 x 155 cm
  • Med vindue
  • Inklusiv gulvmåtte, fyld: 100% polyesterskum
  • Inklusiv opbevaringstaske: Højde 110 cm, Ø 18 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topseller

Pinolino Telt Tipi Dakota
849 kr