Pinolino Telt tepee Aponi, grå
Variant:
  • Pinolino Telt tepee Aponi, grå
  • Pinolino Tipi Aponi-telt, hvidt

Pris
844 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283383

EAN: 4035769049805

Pinolino Telt tepee Aponi, grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det er et ideelt tilflugtssted og en fantastisk gave til en fødselsdag eller jul. Aponi Tipi børntelt, lavet af robust, gråt stof, kan designes individuelt, f.eks. Ved at udskrive kartofler.

Det giver plads nok til venner, alt dit yndlingshule legetøj eller til lektioner med mor eller far om aftenen. Takket være gulvmåtten polstret med 100% polyesterskum kan du drømme i timevis i legeteltet.

Vinduet giver små opdagelsesrejsende muligheden for at se udenfor når som helst. Hvis eventyret skal videreføres andetsteds, kan det indiske telt afmonteres på ingen tid overhovedet og tages med overalt i den praktiske opbevaringspose.

produktdetaljer:
  • Mål (bredde x højde x dybde): 120 x 120 x 155 cm
  • Staver: massiv, fyrretræ ubehandlet
  • stof: 60% bomuld, 40% polyester
  • Med vindue
  • Inkl. gulvmåtte, der fylder 100% polyesterskum
  • Inkl. opbevaringspose
  • Alder: fra 3 til 8 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under 3 år. Lang ledning. Fare for kvælning! Kun til husholdning. Brug under direkte voksenovervågning.


Om Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og distribueret en lang række børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit forskellige sortiment i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af artikler i overensstemmelse med markedskrav, god service og rimelige priser gør Pinolino: den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Telt tepee Aponi, grå
4
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Pinolino Telt tepee Aponi, grå
Pinolino Telt tepee Aponi, grå
844 kr