❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Pinolino Slush k ›kken Fritz
p.t. udsolgt
Pris
1.027 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288845

EAN: 4035769050573

Pinolino Slush k ›kken Fritz
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fritz er et must for enhver udend ›rs k› kkenventilator. Uanset om det er sandkager, gr'sgryderter eller sm † kagelstuesteder - er mudderk ›kken masser af plads til de sm † stjernekokkers kreativitet. Derudover kan du ogs † give frie t ›jler til din kreativitet p † de til Maltafeln. Dette giver ekstra sjov.

produktdetaljer:
  • Dimensioner (bredde x dybde xh ›jde): 94 x 43 x 90 cm
  • Massiv: Gran , klar og gr † glaseret
  • Arbejdsbordets h ›jde er 58 cm
  • Arbejdsbordet kan træke ud og fjernes over karret
  • Med 1 d› r og 1 plastkar
  • karbad indeholder 4 liter
  • Knotter er drejelige
  • Med 2 Malta plader
  • Alder: fra 3 † r
  • >>
Opm'rksomhed
Ikke egnet til b ›rn under tre † r. Brug under direkte voksenoverv † gning. Uden tilbeh ›r.

Om Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og distribueret og lang r'kke b ›rnem› bler, tilbeh ›r og leget› j siden 1997. Pinolino producer producent forskellige sorter inden for tre egne fabrikanter. Den overbevisende kombination af artikler i korrekt med markedskrav, gudstjeneste og rimelige priser g ›r Pinolino: den rigtige partner. Virksomhedens ambiti ›se m † l er ved den første † første› mulig kundetilfredshed p † alle niveauer. Materialer ih ›j kvalitet, beslutning og stor opm'rksomhed p † detaljer g› r Pinolino-m ›blæn til en favorit for hvert hjem

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topseller