Legetøj: Op til 12% rabat
Legetøj: Op til 12% rabat
Kun idag:
Spar stort
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Pinolino skiftepude komfortfolie lysebl † quiltetPinolino skiftepude komfortfolie lysebl † quiltet

Pinolino skiftepude komfortfolie lysebl † quiltetPris
296 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A279170

EAN: 4035769048266

Pinolino skiftepude komfortfolie lysebl † quiltet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Pinolino har udviklet, produceret og solgt og lang rækker b ›rnem› bler, tilbeh ›r og leget› j siden 1997. Pinolino-producent sidder forskellige sorteringer efter produkter i deres tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af artikler i tr † d med markeret skrav, gudstjeneste og rimelige priser g ›r Pinolino til den rigtige partner.

Virksomhedens ambiti ›se m † l er ved åb † det h› jest mulige niveau af kundetilfredshed p † alle niveauer. Materialer ih ›j kvalitet, beslutning og opm'rksomhed p † detaljer g› r Pinolino-m ›blår til yndlingsstykker til hvert hjem.

Komfortabel unisex skiftem † tte til skiftende kister med en skiftende overflade p † 85 x 75 cm

Vatteret skiftem † tte er det perfekte tilbeh ›r til dette oprindelige udstyr ib› rnenes v'relse . Din baby ligger sikkert og behageligt p † den polstret skiftem † tte.

produktdetaljer:
  • Hygienisk og lad på rengøringsfilm
  • Svejsede s ›mme garanterer vandt'thed
  • Vedligeholdelsesinstruktioner: T ›r af med en bl› d, ren og fugtig klud
Tekniske detaljer:
  • Farve: lys bl †
  • Design: quiltet
  • Dimensioner: l'ngde x bredde xh ›jde 85 x 75 x 7 cm
  • Materiale: folie
  • Materialeudfyldning: 100% polyester fleece

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino skiftepude komfortfolie lysebl † quiltet
296 kr