PINOLINO Sandkasse Carlotta med legehytte

PINOLINO Sandkasse Carlotta med legehytte


Vejl. pris¹
1.949 kr
Pris
1.780 kr
Fri fragt
Du sparer
169 kr
Pris inkl. moms
Levering via spedition
Leveringstid: 5 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A068835

PINOLINO Sandkasse Carlotta med legehytte
Sandkasse Carlotta

Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem.


Carlotta med legehytte
• Massivt træ: Grantræ, ubehandlet
• L 133/251 cm, B 150 cm, H 156 cm
• Legehytte inkl. rullemekanisme til dækning af sandkassen
• Sæde B 11 cm
• Egnet til børn fra 1 - 8 år

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topseller

PINOLINO Sandkasse Carlotta med legehytte
Vejl. pris¹ 1.949 kr
1.780 kr
Top mærker