Pinolino "Rasmus" børneskrivebord

Pinolino "Rasmus" børneskrivebord


Pris
3.000 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A313525

EAN: 4035769052188

Pinolino "Rasmus" børneskrivebord
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnebord "Rasmus", med højdejusterbar og vippbar bordplade og justerbare fødder.

Børnebordets bordplade (100 x 50 cm) kan vippes op til 45 grader. Det giver dit barn mulighed for at lære og arbejde på en behagelig og fleksibel måde, der er skånsom for ryggen.

Den praktiske stopstang forhindrer blyanter, spidser eller linealer i at falde ned fra skrivebordet, når bordpladen vippes. Skrivebordet er en god gaveidé til jul eller en fødselsdag. Skrivebordet er udstyret med justerbare fødder. Så den kan stå sikkert og stabilt hjemme på børneværelset, selv på ujævne gulve. Det anbefales til børn fra 4 år.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 100 x 56 x 55-83 cm.
  • dekor: almindelig, hvid og grå og Metal l, hvidlakeret
  • Tophøjden kan justeres i 2 cm trin
  • Toppen kan vippes op til 45 grader
  • Justerbare fødder til ujævne gulve
  • Vægt: 16,1 kg
  • Alder: fra 4 år

Om Pinolino :
Pinolino har siden 1997 designet, fremstillet og distribueret et bredt udvalg af børnemøbler, tilbehør og legetøj til børn. Pinolino producerer sit varierede sortiment på sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsorienterede artikler, god service og rimelige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå den størst mulige kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer af høj kvalitet, præcision og stor sans for detaljerne gør Pinolino -møblerne til favoritmøbler i ethvert hjem.

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino "Rasmus" børneskrivebord
Pinolino "Rasmus" børneskrivebord
3.000 kr