Pinolino Paxi Style sammenfoldelig trækvogn med bremse, marineblå flettet

Pinolino Paxi Style sammenfoldelig trækvogn med bremse, marineblå flettetPris
1.419 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288833

EAN: 4035769050672

Pinolino Paxi Style sammenfoldelig trækvogn med bremse, marineblå flettet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Paxi Style sammenfoldelige dukker med bremse, i farven marineblå flekket.

Håndbilen er også meget let at folde op og er især pladsbesparende og kompakt takket være trækstangen med teleskopforlængelse. Opbevaret i den praktiske bagpose, den passer til selv den mindste bagagerum.

I baglommen og det store lasteområde er der plads til alle vigtige rejsekammerater. Den praktiske parkeringsbremse sikrer, at bilen står særlig sikkert.

produktdetaljer:
  • Dimensioner uden tag (længde x bredde x højde): 134 x 59 x 67 cm
  • Foldet med få håndtag
  • Metalramme og stof, marineblå flekket
  • Med parkeringsbremse
  • Trækstang med teleskopisk udvidelse
  • Med Pinolino-aftryk
  • Med baglomme til ekstra lagerplads
  • Bæreevne 70 kg
  • Kun til godstransport


Om Pinolino:
Pinolino har opfyldt børns drømme siden 1997 og sælger børnemøbler, tilbehør og legetøj. Det tyske firma bruger kun lakker, glasurer og olier egnet til børn, er medlem af DVSI og tilbyder en 10-årig Pinolino plus-garanti.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Paxi Style sammenfoldelig trækvogn med bremse, marineblå flettet
4.5
127 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 92
 
4 stjerner
| 26
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Paxi Style sammenfoldelig trækvogn med bremse, marineblå flettet
Pinolino Paxi Style sammenfoldelig trækvogn med bremse, marineblå flettet
1.419 kr