Pinolino Mini-Trehjulet Cykel Charlie, natur

Pinolino Mini-Trehjulet Cykel Charlie, natur699 kr
Pris
406 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
293 kr-42%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A203820

Pinolino Mini-Trehjulet Cykel Charlie, natur
Den klarlakerede mini-trehjulet cykel er lavet i massivt birk og er uden støttehjul. Denne cykel er perfekt til at træne barnets balanceevne, reaktion og koordination.

Den polstrede saddel kan indstilles i 6 forskellige højder og cyklen kan hurtigt laves om til en chopper. De mange indstilling gør netop denne cykel i stand til at modne med barnet og byder på massere sjov for både drenge og piger. Det robuste børnekøretøj, er simpelt at komme op og sidde på, selv for de helt små. Det er bare op, sætte sig til rette og så ellers rulle afsted. Charlie er med sit smarte design et must for enhver lille cykel begynder og en fantastisk gave idé til fødselsdag eller jul.

Detaljer:
 • Massiv: Birketræ, klar lakering
 • Mål: 66 x 41, 33 cm (for løbecykel)
 • Kunststofdæk
 • Sædet har 6 højdepositioner fra 23 cm
 • 25 cm og 27 cm (for Trike og chopper)
 • og 26 cm til 28 cm og 30 cm (for trehjulet cykel og løbehjul).
 • Alder: fra 1,5 til 3 år

 • Bemærk!
  Bruges med beskyttelsesudstyr. Må ikke bruges i trafikken!

  Tilbehør

  Pris
  92 kr

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Pinolino

  Pinolino børnedrømme

  Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

  Team Pinolino

  Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

  Pinolinos afvekslende sortiment

  Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser - Pinolino Mini-Trehjulet Cykel Charlie, natur
  Gennemsnitlig produktbedømmelse: 2 Bedømmelse
   
  2
   
  0
   
  0
   
  0
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
  Anmeldelser

  Vores Topseller

  Pinolino Mini-Trehjulet Cykel Charlie, natur
  699 kr
  406 kr
  Top mærker