Pinolino Mini Løbecykel Charlie, rød/natur

Pinolino Mini Løbecykel Charlie, rød/natur


 • Pinolino Mini-Trehjulet Cykel Charlie, natur

639 kr
Pris
604 kr
Fri fragt
Du sparer
35 kr (5%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A156334

Pinolino Mini Løbecykel Charlie, rød/natur
Klar og rød lakering, løbecykel i massiv birketræ - fremmer dit barns balance, reaktions- samt koordinationsevne
Højdejusterbar, polstret saddel
Detaljer:
 • Materiale: massiv birketræ, klar og rød lak
 • Kunststofdæk
 • Mål: L 66, B 41 eller 33 cm (som cykel), H 37 cm
 • 6 trin højdejusterbar saddel fra 23 til 25 og 27 cm (som Trike eller Chopper) og 26 til 28 eller 30 cm (som trehjulet eller løbecykel)
 • Vægt: 3 kg
 • Leveringen omfatter en Mini Løbecykel
 • 10 års Pinolino-Plus-Garanti
 • Egnet til børn fra 1 1/2 - 3 år
 • kan rengøres med en tør eller fugtig klud


 • Advarsel!
  Bruges med beskyttelsesudstyr Må ikke bruges i trafikken!

  Tilbehør

  Pris
  78 kr

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Pinolino Kinderträume

  Pinolino børnedrømme

  Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

  Team Pinolino

  Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

  Pinolinos afvekslende sortiment

  Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.
  Pinolino Mini Løbecykel Charlie, rød/natur
  639 kr
  604 kr
  Top mærker