Pinolino Madras Luna Sky 70 x 140 cm Pinolino Madras Luna Sky 70 x 140 cm
Variant:
 • Pinolino Madras Luna Sky 70 x 140 cm
 • Pinolino Madras Luna Cloud 70 x 140 cm
 • Pinolino Madras Luna Air 70 x 140 cm
 • Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm

Pris
640 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 12 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296253

EAN: 4035769050252

Pinolino Madras Luna Sky 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Siden 1997 har det designet Pinolino de yngste børns boligarealer. Med stor sans for detaljer udvikler, tester, producerer og markedsfører Pinolino sit sortiment af børnemøbler, tilbehør og legetøj af høj kvalitet. Pinolino står for værdierne familie, lykke, sikkerhed og individualitet. Derudover garanterer Pinolino -Plus-garantien Pinolino dig en forlængelse af den lovpligtige garantiperiode til 10 år fra købsdatoen.

Med Luna Sky børnemadras giver du din lille skat en optimal soveoplevelse. Luna Sky tilbyder trinbestandige kanter på madrasens lange sider, hvilket gør det let for de små at tage deres første forsøg på at rejse sig. Madrassen kan let drejes fra ""baby"" -siden til ""småbarnssiden"", hvorved begge sider sikrer optimal sovekomfort. De lodret kørende klimakanaler giver fremragende ventilation.

produktoplysninger:
 • Dimensioner: bredde x længde x højde 70 x 140 x 10 cm
 • Materiale madraskerne: lavet af forurenende stof-testet PU komfort skum
 • Materialeovertræk: 100% polyester, blød strækning dobbelt klud quiltet med åndbar polyester klimafiber
 • Plejeanvisning: madrasovertræk vaskes ved 60 ° C / li
 • Hårdhed justeret i henhold til sikkerhedsstandarden DIN 16890 for at forhindre synke for dybt
 • Let aftageligt låg på grund af en tre-sidet lynlås
 • Med lodrette klimakanaler for forbedret ventilation
 • Overholder STANDARD 100 fra OEKO-TEX® produktklasse 1 Baby / spædbarn

   Tilbehør

   Pris
   226 kr

   Forsendelsesinformationer

   Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

   Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.   Mærke

   Pinolino

   Pinolino børnedrømme

   Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

   Team Pinolino

   Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

   Pinolinos afvekslende sortiment

   Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

   Vores Topsellers

   Pinolino Madras Luna Sky 70 x 140 cm
   640 kr