Pinolino Løbecykel Enhjørning.
679 kr
Pris
571 kr
Fri fragt
Du sparer
108 kr-16%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A232028

EAN: 4035769045173

Pinolino Løbecykel Enhjørning.
Den hvide, lyseblå og lyserøde løbecykel fremstillet af massiv birk med mange søde enhjørninge-klistermærker. Den 8-trins højdejusterbare polstrede sadel og evnen til at skifte fra chopper til hjulet gør hjulet til en god ledsager i flere år og giver masser af køreglæde. Det robuste legtøj er med EVA-bløde dæk, der gør at de kan være med til hver et løb - det er bare at sætte sig op, gøre sig klar og afsted. Med de mange klistermærker kan hvert barn selv designe sin løbecykel individuel.

Detaljer:
 • Massiv: Birk, hvid og lyseblå lak
 • Med enhjørning og regnbuefortryk
 • Mål: 85 x 38 x 55 cm
 • EVA bløde dæk: flade dæk og ingen pumpning er påkrævet.
 • Sadlen er justerbar i 8 trin, fra 31 cm til 33 cm og 37 cm (som chopper) og 40 cm til 42 cm og 44 cm (som cykel)
 • Alderssvarende bygge- og legeoplevelse for børn i alderen 2-5 år.

 • Pinolinos garanti:
  10 års Pinolino-Plus-Garanti

  Pleje:
  Løbecyklen kan aftørres med en tør og blød bomuldsklud.

  OBS!
  Bruges med beskyttelsesudstyr Må ikke bruges i trafikken!

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Pinolino

  Pinolino børnedrømme

  Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

  Team Pinolino

  Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

  Pinolinos afvekslende sortiment

  Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

  Vores Topseller

  Pinolino Løbecykel Enhjørning.
  679 kr
  571 kr