Pinolino lege spring Hüh gul
Variant:
  • Pinolino Hurdle Stang, rød
  • Pinolino lege spring Hopblåt
  • Pinolino lege spring Hüh gul

Pris
258 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A309355

EAN: 4035769039974

Pinolino lege spring Hüh gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hop, lille hest, hop! De store forhindringshindringer fra Pinolino l aden inviterer alle hesteelskere til hesteshow og hestespil.

Den gule forhindringshindring Hüh kan justeres i 5 højder fra 20 cm til 60 cm i trin på 10 cm (med trykte tal), så selv de mindste ryttere kan galopere sammen.

Denne farverige forhindringshindring kan bruges til store hesteshows og konkurrencedygtige spring. Masser af sjov er garanteret for piger og drenge fra 3 til 12 år.

Produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): 92 x 50 x 67 cm
  • 5-foldes højdejusterbar fra 20 cm til 60 cm
  • Massiv: gran, hvid og gullakeret
  • Med sort nummerprint
  • Højdejusterbar højdejusterbar i trin på 10 cm 5 gange fra 20 cm til 60 cm
  • Aldersanbefaling: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Brug kun under opsyn af voksne. Risiko for personskade!

Om Pinolino:
Pinolino har designet, produceret og distribueret en bred vifte af børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit mangfoldige sortiment inden for dets tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsdrevne artikler, god service og rimelige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Højkvalitetsmaterialer, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møbelets yndlingsstykker til hvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino lege spring Hüh gul
4.5
36 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino lege spring Hüh gul
Pinolino lege spring Hüh gul
258 kr