Pinolino Kuglebane Kuno
Variant:
  • Pinolino Kuglebane Kuno
  • Pinolino Boldbane Rainbow Kuno

Pris
712 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A270601

EAN: 4035769048105

Pinolino Kuglebane Kuno
Den fantastiske farve blanding i kombination med naturligt træ gør Kuno højdepunktet i hvert barns rum. De forskellige farvede bolde, forskellige rullelejer og bilen gør sporet til et særligt spændende motorcykel legetøj. Kuno fremmer motorkompetence og koordinering af små opdagere og er således et pædagogisk værdifuldt legetøj. Boldsporet er en fantastisk gaveide til piger og drenge til fødselsdag, dåb eller jul. På grund af det højkvalitetshåndværk og det massive bøgtræ bliver marmorbanen et slidstærkt legetøj til børn.

Detaljer:
  • Delvist massiv: Bøg, farverig og klar lakeret Mål: 68 x 25 x 56 cm
  • 9 stykker: 1 boldbane, 4 farverige bolde (diameter 45 mm), 3 rullende elementer, 1 bil
  • Alder: fra 3 til 10 år


Om Pinolino:
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Kuglebane Kuno
4.5
81 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 69
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Kuglebane Kuno
Pinolino Kuglebane Kuno
712 kr