Pinolino Kombieret Køkken Alfons

Pinolino Kombieret Køkken Alfons


1.199 kr
Pris
812 kr
Fri fragt
Du sparer
387 kr-32%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A205173

EAN: 4035769044121

Pinolino Kombieret Køkken Alfons
Med det kombinerede køkken Alfons fra Piolino, er det garanteret at madlavningen bliver en fornøjelse. Moderne udstyr og alsidigt tilbehør gør det muligt at lave hvad som helst, selv for de mest erfarne kokke.

Med det store udvalg af køkkenudstyr bestående af køkkenredskaber, 2 gryder, en ovn med drejelige temperaturregulering, kan man nemt lave hver en ret. Håndvasken er tilmed lavet af rustfrit stål, så alt let kan skylles igen efter brug. Uret med roterende visere, gør at man husker at tage retterme ud af ovnen før de brænder på. Bag lågen er der plads til krydderier og andet du har brug for til din madlavning.

Detaljer:
 • Delvist massiv: Bøgetræ og MDF, farveigt lak
 • 69 x 33 x 90 cm
 • Bordpladens højde, 56 cm
 • 2 låger
 • Håndvask af rustfrit stål
 • Drejbare knapper (med klikkelyd)
 • Med kogebestik (3 dele) og 2 gryder
 • Ur med roterende skiver
 • Med 2 hjul
 • Alder: fra 3 til 8 år
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Pinolino

  Pinolino børnedrømme

  Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

  Team Pinolino

  Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

  Pinolinos afvekslende sortiment

  Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

  Vores Topseller

  Pinolino Kombieret Køkken Alfons
  1.199 kr
  812 kr