Pinolino Klædeskab Monja 3-døre

Pinolino Klædeskab Monja 3-døre


Pris
8.284 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 12 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A275795

EAN: 4035769043452

Pinolino Klædeskab Monja 3-døre
Med mange fine detaljer

Garderobeskabet Monja by Pinolino bringer med sine dejlige detaljer hyggeligt landhusatmosfære i børneværelset. Med 3 døre og 2 skuffer, 2 gange vaske mulighed, giver det masser af opbevaringsplads til børneværelset

Produktdetaljer:
  • Farve: hvid, mat
  • Materiale: MDF, lakeret
  • Mål: Bredde x dybde x højde 166 x 58 x 196 cm
  • 3 låger
  • 2 skuffer, 1 skuffe med todelt tøjsopdeling
  • 1 garderobestang
  • 6 højdejusterbare hylder
  • Self-Soft-Close-Funktion og Soft-Close-Funktion
  • Højkvalitets håndtag og metalhåndtag
OBS! Dekorationerne er ikke inkluderet i leveringen!

Tilbehør

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino Klædeskab Monja 3-døre
Pinolino Klædeskab Monja 3-døre
8.284 kr