Pinolino Gyngehest med ring grå/natur
Pris
1.135 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A233740

EAN: 4035769045210

Pinolino Gyngehest med ring grå/natur
Trægyngehesten fra Pinolino er en sand klassiker blandt legetøj og bringer sjov ind i ethvert hjem.

Bare sæt dig op og sving løs - med den medfølgende ring giver den høje kvalitet gyngehest lavet af massiv bøg mere sikkerhed for de små; For større ryttere kan ringen nemt fjernes, så hesten bliver en langvarig ledsager i mange år. Med blandingen af ubehandlet træ- og gråglaserede overflader er gyngehesten helt mode rigtig og er bestemt iøjnefaldende i alle hjem.

Detaljer:
  • Massivt træ: Bøg, grå glaseret og ubehandlet
  • Mål: 86 x 31 x 58 cm
  • Sædehøjde: 34 cm
  • Aftagelig ring, konverteringskasse inkluderet
  • Alder: fra 9 måneder til 4 år

OBS
Bør benyttes under opsigt af en voksen. Kun for privat brug.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Gyngehest med ring grå/natur
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Pinolino Gyngehest med ring grå/natur
Pinolino Gyngehest med ring grå/natur
1.135 kr